Välj en sida

Golvläggare Kungsbacka

Välkommen till HH Interiör AB

Golvläggning

Bor du i Kungsbacka och söker en golvläggare som med trevlig service och expertis kan utföra golvläggning? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till HH Interiör AB. Jag som äger denna firma heter Henrik Hellberg. Tillsammans med mina medarbetare finns vi här för att bistå med våra tjänster. Med flera års erfarenhet inom branschen så kan vi med trygghet och kvalitet förverkliga dina visioner. Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster.

Kvalitet, professionalitet och trygghet är värdeord som vi arbetar efter, tillsammans med en riktigt god kundservice. För oss är det viktigaste att du blir 100 procent nöjd. Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad av att anlita golvläggare eller andra hantverkare. Med år av erfarenhet garanterar vi ett kvalitetsarbete. Inga uppdrag är för stora eller för små för vi finns till för alla som vill lägga nya golv och dylikt. Vi innehar F-Skatt.

Trygghet

Vi garanterar våra kunder att vi slutför våra arbeten med professionella resultat utifrån branschens krav. Du kan känna dig trygg genom hela processen. Trygghet är ett värdeord som vi lägger tyngd bakom och det är väldigt viktigt att alla våra kunder ska känna att de kan lita på oss och vår kompetens.

Nöjda kunder

När du anlitar oss ska vårt arbete motsvara dina krav och visioner och du ska du bli 100 procent nöjd med jobbet som vi genomför. Vi garanterar alltid att vi genomför allt arbete så att det blir fackmannamässigt utfört, och vi har de behörigheter som krävs för arbeten i våtrum.

Golv

Vi kan golvläggning, men vi är en byggfirma som kan åta oss många olika uppdrag inom snickeri och bygg. Oavsett om du önskar anställa en golvläggare eller behöver hjälp med något annat, så ser vi till att du får ett resultat som du kan vara nöjd med. Varmt välkommen att anlita vår eminenta byggfirma.

HH Interiör AB